Tontilta on vasta kaadettu puut ja meikäläinen stressaa jo sisustuksen kanssa...Todellakin oleellisin asia juuri nyt. Mutta minkäs sitä itselleen mahtaa :)

Lähinnä ajatuksissa ovat olleet tyttären huone, oma makuuhuone ja keittiö. Tytön huoneeseen ajattelin värimaailmaksi vanhaa roosaa ja jotain vihreää (sävy on hakusessa edelleen). Huonekaluiksi mahdollisesti Ikean Hensvik-mallistoa. Myös Hemnes näyttää kyllä kivalta.

Keittiöstä ollaankin jo vähän pidemmällä, sunnittelijan luona piipahdettiin ja 3d-kuviakin saatiin mukaan. Seuraavaksi pitäisi mennä pyytämään tarjouksia, kunhan saadaan yksityiskohdat fiilattua. Koivua alas ja valkoista ylös, pähkinäsävyrunko ja pähkinälaminaatti/kivitasoa. Kodinkoneet alumiinia.

Teeveetäkin tuli katsottua, ja Pientä pintaremonttia-ohjelmaa katsellessani päälimmäinen ajatus oli, että minneköhän ne kaikki ne niiden asukkaiden kamat tunki? Tosi näppärää jos on kauankin myynnissä ja kamat on jossain varastossa. Juu, oleellisia asioita meikäläinen pohtii... Meilläkin on siis asunto myynnissä, vasta kerran oli lehdessä ja ehkä pari kertaa laitetaan vielä itse ennen kuin annetaan välittäjälle. Kolme kiinnostunutta soitti ja kävi, katsotaan nyt kuuluuko mitään...

Telkkaohjelmista vielä: Kaikki haluavat tyyliä-ohjelmaa en ole vielä kertaakaan päässyt vilkaisemaan (tulee ilmeisesti niin huonoon aikaan etten koskaan sitä oo muistanut), mutta kävin niiden nettisivuilla ja ihan jees näytti muutamat sisustukset olevan. Eniten tuolta ehkä saa väriyhdistelmä ja tekstiili-ideoita. Muutenhan tuo on aika jenkkimeininkiä (vaikka Kanadastahan se ohjelma kai on ;) ). Se tosin ei haittaa mua, pienissä määrin on munkin makuuni.

Kohta nukkumaan, hyvää yötä!